dinsdag 4 februari 2014

Bericht 3 uit Hoogeveen


Dag Marja
Daar was ik weer (Glimlach) Als deze brief op mijn weblog verschijnt dan heb je ook bijna je uitslag van de MRI scan, vurig hoop ik natuurlijk dat de uitslag goed zal zijn. Tja dit is dus een niet zo`n slimme opmerking van mij. Want wie wil zoiets nou niet. Ik heb nog geen mensen ontmoet die het slechte voor een ander wilde. Nee gelukkig niet. Of jij wel?

Wat mijn specialiteit is in ons gezin weet ik niet (glimlach) Daar moet ik nog even over denken. Wel ben ik een mens die vrij gemakkelijk is. Ik bedoel ik raak niet zo snel van de kook van viezigheid op deuren, plinten, enz. Maar waar ik een apennoten-bloedhekel aan heb is dat sleutels, scharen, portemonnees, tassen, I.D-kaarten enz  enz achteloos neer gegooid worden en daardoor zoek raken. Mijn specialiteit is misschien dan dat ik humeurig ga zoeken en net zolang door zet tot ik ze dan terug heb. Ik heb sowieso een tic dat ik altijd alle dingen op hun plaats wil hebben. Zodat ik niet eerst een half uur moet zoeken als je bijvoorbeeld een schaar wil gebruiken. Een uitermate lastige tic is dit voor mijn huisgenoten die daar niet zo`n punt van maken. Ja dit is vast een van mijn specialiteiten hier in ons gezin. Eentje die hier in dit gezin zeer nodig was. Weet je de mensen om je heen vormen je ook. Je gaat kwaliteiten ontwikkelen die nodig zijn om een je gezin goed te laten functioneren in de maatschappij.


Tja uit een gelovig nest komen....Hmmm ik kan dan eigenlijk wel zeggen dat wij (mijn man en ik) een gelovig nest hebben gebouwd want ik kwam eigenlijk uit een socialistisch dus rood nest. Zonder God opgegroeid dus dat is dan het eerste verschil dat we hebben gevonden.(glimlach) Wat we nu dan weer wel delen is dat wij ook op het moment een kind hebben die nu een eigen huis wil en daar druk mee bezig is.

Verder heb ik de eerste lach ontvangen van ons kleine Benjamin van zes weken oud. HEERLIJK de kleine dacht waarschijnlijk dat ik zijn moeder was.
Mijn dochter en ik hebben denk ik bijna dezelfde stemmen (glimlach) Klein diep geluksmomentje van mij.

En nu op dit moment hoor ik dat in Oostenrijk even in 24 uur ander halve meter sneeuw is gevallen. Hoe is het mogelijk maar het is dus toch gebeurt. Jammer voor de jongelui die daar een alternatieve Elfstedentocht wilden schaatsen. Hoe heb je leren schaatsen Marja? En nog een vraag: Volg je het politieke nieuws van Nederland of van België?

Zo weer een klein bericht uit Hoogeveen.
Ik doe je de hartelijke groeten

NOVELLE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten