dinsdag 9 december 2014

Bericht 21 uit Hoogeveen.

Dag beste Marja


Hoe gaat het nu met je? Met mij gaat het wel goed hoor. De zorgen omtrent mijn moeder zijn nu weer wat gezakt gelukkig toch heeft ze nu toch wel extra aandacht nodig hoor. Ook niet zo raar natuurlijk na het overlijden van mijn vader in oktober.
Afgelopen zondag hebben we het Sinterklaasfeest gevierd met de kleinkinderen. Voor mij is het altijd genieten geblazen om de kinderen verwachtingsvol zien te kijken naar de cadeautjes die uit de jute zak van Sinterklaas en zwarte piet te voor schijn komen. Gelukkig hebben we voor elk kind toch weer iets kunnen kopen wat ze wel leuk vonden. Hebben jullie het ook gezellig samen gehad met Rafaella?
Vanmiddag hebben we wat lichtplekjes in de huiskamer gecreƫerd want een kerstboom had ik dit jaar geen trek in. Heb jij al iets van kerstversiering in jullie huiskamer? Wij hebben eerst nog drie verjaardagen mee te vieren voordat het Kerst word. Genoeg feestelijk avondjes in December dit jaar dus (glimlach)


Hierboven zie je een kunstwerk die als het donker is prachtig is verlicht  als een welkom moment dat je Hoogeveen binnen komt. Er staan er bij mijn weten drie zulke licht kunstwerken op verschillende plaatsen waar je Hoogeveen binnen rijdt vanaf de snelweg. Wel zijn de drie kunstwerken  verschillend van vorm. Deze staat bij onze wijk (Krakeel) Ik vind ze mooi. Kunstwerken om de woonplaats te versieren zoals beelden en fonteinen om je de omgeving een eigen sfeer te geven vind ik altijd bijzonder eigenlijk. Ik zal in de volgende brieven nog meer kunstwerken vanuit Hoogeveen toevoegen als ik ze eventjes heb gefotografeerd. Hebben jullie in Ravels ook feestelijke straat verlichting in de donkere dagen van het jaar? Hier in het centrum van Hoogeveen dus wel, het geeft echt een feestelijke sfeer in de hoofdstraat hoor.

Beste Marja ik had genoten van je video van Wim Sonneveld  en weet je toen ik nog jong was heb ik het volgende stukje ( Kroketten) van Wim Sonneveld gezien op T.V. Ik probeerde dit stukje vroeger thuis steeds na te spelen maar schoot als jong meisje voortdurende in de lach dus dat lukte niet zo goed. Want ik wilde ook wel eens voor komiek spelen thuis. leuke tijden waren dat ( glimlach).


 Nou Marja ik stop maar weer eens met dit bericht en wens je goede dagen toe en alles wat je zelf zo graag wil meid.
Daaaaag en tot schrijfs dan maar weer

Novelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten